-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:11427 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:6

شرايط لباس و مكان نمازگزار را بيان كنيد.



از نظر اسلامي فرزند در برابر پدر و مادر, كاملاً مطيع و تسليم است و امر به معروف و نهي از منكر بيش از يك بارجايز نيست . شما به مادرتان كاري نداشته باشيد. او اگر رابطهء نامشروع دارد, در دنيا و آخرت مكافات خواهد ديد واگر پدرت مطيع مادرتان است و چيزي نمي گويد, از بي غيرتي نيست . او مي فهمد طلاق دادن زن چه مشكلاتي دارد.مگر پدرت به سادگي مي تواند زن بگيرد؟ وانگهي رفت و شد مادرتان را تعقيب كند, بهتر است . صلاح اين است بابخش منكراتِ نيروي انتظامي همكاري كنيد تا مادرت با آن شخص پليد دستگير شود. فعلاً مصلحت اين است بامادرتان حرف بزنيد و رفتار عادي داشته باشيد و از غذايي كه همگي مي خورند, استفاده نماييد. وقتي برخورددرست نشان دهيد, قطعاً مادرتان كاري با شما نخواهد داشت و مزاحمتان نمي شود, تا ترم را بگذرانيد و بتوانيد دردانشگاه قبول شويد يا به سربازي برويد. بالاخره هر چه باشد, مادر است و فرزندان نمي توانند با مادر و پدر دعواكنند يا نهي از منكر نمايند. به خصوص اگر احتمال اثر نمي دهند. رسوايي مادرتان باعث سرشكستي شما است . فرداكه مي خواهيد ازدواج كنيد, وقتي مادرتان به بزهكاري معروف باشد, كسي با شما ازدواج نخواهد كرد. بهتر است گناه مادر را بپوشانيد و حرف او را باور كنيد. غيرت يا بي غيرتي پدر به شما ارتباطي ندارد. بهتر است محيط خانواده رامتشنج نسازيد و راه محبت و مهرباني با مادر را در پيش بگيريد. شايد از اين طريق بتوانيد او را هدايت كنيد. اگر پدرو مادر كافر يا مشرك باشند, وظيفهء اولاد احترام و احسان به آن ها است . البته اگر به گناه دعوت كردند, اطاعت آن هالازم نيست . قرآن مي فرمايد: .

نبايد برخوردي با آن ها انجام دهيد. صبر كنيد و براي هدايت آن ها دعا كنيد. متأسفانه نمي توانيم در مورد جا ومكان به شما كمك كنيم , چون امكاناتي نداريم . بهتر است با افراد فاميل صحبت كنيد, تا آن ها واسطه شوند و موضوع را حل كنند. اگر احساس امنيت نمي كنيد و راه حل ديگري به ذهنتان نمي رسد, مي توانيد دفترچهء آماده به خدمت بگيريد و به سربازي برويد و بهصورت متفرقه درس را ادامه دهيد. در اين وضع , اين امر بر تحصيل مقدم است .فرصت براي تحصيل باقي است و مي توانيد در آينده جبران كنيد.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.